Däck & fälgar

Hos oss hittar du rätt däck och fälgar till din bil

Vi hjälper dig att välja rätt däck & fälgar

Är du i behov av nya däck eller fälgar? Däckbutiken Stockholm arbetar med de främsta leverantörerna och vi har ett stort utbud av kvalitetsdäck och fälgar i olika prisklasser. Oavsett vad du söker så hjälper vi dig med vår långa erfarenhet att hitta rätt när du behöver köpa nya bildäck.

Hitta rätt däck och fälgar

Vi hjälper dig att välja rätt bildäck och fälg till din bil. Det enda ni behöver göra är att lämna bilen hos oss på Södermalm så sköter vi resten. Kör härifrån med nya säkra kvalitetsdäck anpassade efter din bil.

Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer till höger så återkommer vi snarast till er eller ring oss på en gång för konsultation.

Bästa kundservice för däck och fälgar

Däckbutikens ambition är att kunna ge dig som kund den bästa servicen och en upplevelse som du kan berätta vidare om efter ditt besök hos oss.

Vår målsättning är att erbjuda den bästa servicen och där du som kund och din bil alltid är nummer ett! Tveka aldrig på att ringa oss eller besöka oss på Gotlandsgatan 69, vi finns här för att vägleda dig och din bil!

Andra tjänster

Däckbutiken Stockholm erbjuder flertal tjänster för dig och din bil. Vi har däckförvaring hela året om. För att du ska slippa ta med dina däck när det är tid för däckbyte. Däck och fälgar förvaras tryggt och säkert hos oss med full ansvarsförsäkring.

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Lite uppfräschning i kundmottagningen nu till våren. 
Välkomna till oss på @[100014805492572:Däckbutiken Stockholm]