Däckbyte

Kom till oss för skifta hjulen eller däcken på din bil

Dags för däckbyte

Är det dags att byta dina däck till vinter eller sommardäck? Behöver du köpa nya däck så har vi de flesta dimensioner på plats för montering. Snabbt, smidigt och säkert fixar vi ditt däckbyte så du kan fokusera på annat. Vi erbjuder även förvaring av dina däck på vårt däckhotell.

Boka tid till däckbyte!

Det enda du behöver göra är att boka tid, genom att ringa oss eller skicka ditt telefonnummer till höger så återkommer vi till dig så snart vi kan. Kom in med din bil så sköter vi resten. Kör sedan härifrån med säsongs säkra däck.

Däckhotell södermalm
personal

Södermalms bästa service, på Däckbutiken Stockholm

Däckbutikens ambition är att kunna ge dig som kund den bästa servicen och en upplevelse som du kan berätta vidare om efter ditt besök hos oss. Läs mer om våra priser här. Eller ska du byta till sommardäck?

Vår målsättning är att erbjuda den bästa servicen och där du som kund och din bil alltid är nummer ett!

Bli uppringd!

@dackbutikensthlm

Dagens sommarbil lämnar Däckbutiken med fyra nya gummin 🌞

#däckbutikensthlm #saab900 #sommarbil
Vi finns här för dig och din BMW. Vilken årsmodell du än har, har vi dom rätta sommardäck hos oss på @dackbutikenstockholm 🚘 Boka ditt däckbyte hos oss redan idag. Länk finns i BIO. Välkomna ✨ #däckbutikensthlm #däckverkstad #däckbyte #däckskifte #gotlandsgatan69 #sportcontact6 #premiumcontact6 #continental