Byta till sommardäck

Kom till oss för skifta hjulen eller däcken på din bil

Ska du byta till sommardäck?

Behöver du hjälp med att byta till sommardäck? Se till att boka ditt däckbyte i tid! Däckbutiken Stockholm hjälper dig och du kan känna dig trygg och säker  när det kommer till byte av sommardäck. Vi ser till att däcken sitter som de ska. Vi finns centralt på Södermalm, Stockholm. Kom in till oss på Gotlandsgatan 69! Tveka inte att ringa till oss så vägleder vi dig. Vi är experter på däck och fälgar.

När ska man byta till sommardäck?

Dubbdäck

Senast den 15 april måste du byta bort dina dubbdäck till sommardäck.

Vinterdäck

Senast den 31 mars måste du byta bort dina däck till sommardäck. Se till att boka din tid hos oss innan dess! Så slipper du byta däcken själv!

Prislista Däckbyte & Däckhotell

 • Däckbyte

  Priser gäller per säsong/byte

  320:-
 • Däckhotell Personbil

  Priser gäller per säsong/byte

  975:-
 • Däckhotell SUV

  Priser gäller per säsong/byte

  1275:-

Däckhotell och andra tjänster

Vi erbjuder också däckhotell så du slipper släpa med dig på dina vinterdäck när vi är klara. Lämna dom hos oss så ser vi till att de är i toppskick när det är dags att byta däck igen. Och du behöver inte komma ihåg vart dom är någonstans när det är tid för däckbyte.

Byta till nya sommardäck?

Är dina däck i dåligt skick? Är du i behov av nya däck? Vi ser alltid över dina däck innan vi byter dom på din bil. Därför att du alltid ska vara säker i din bil så ska däcken också vara i bra kvalité. Vi har däck och fälgar i de flesta dimensioner på plats för montering om du vill byta eller behöver byta ut dina sommardäck till nya.

Däckhotell södermalm
personal

Det enda du behöver göra är att boka tid, genom att ringa oss eller skicka ditt telefonnummer till höger så återkommer vi till dig så snart vi kan. Kom in med din bil så sköter vi resten. Kör sedan härifrån med säsongs säkra däck.

Bli uppringd!

@dackbutikensthlm

När temperaturen sjunker ner till 7 grader är det dags att ha vinterdäcken på. Välkommen till oss @dackbutikenstockholm . Vi hjälper dig att välja rätt däck till din 🚗💨 i vinter. Vi finns på telefon: 08-640 75 71 el. boka enkelt på vår hemsida, länk finns i BIO. Vi har vinterns testvinnande däck från @continental_swe ❄️ #bytatillvinterdäck #vintedäck #däckbyte #däckskifte #däckbutikensthlm #gotlandsgatan69 #däckverkstad #vikingcontact7 #icecontact3 #continentaldäck #säkerhetstartatmeddäcken
Idag uppgraderade en stammis sin nya kärra med nya gummin med vit sida 💥 

#fordgranada #vitdäcksida #19570R14 @j.o.s.e.f
Dagens sommarbil lämnar Däckbutiken med fyra nya gummin 🌞

#däckbutikensthlm #saab900 #sommarbil