Byta till vinterdäck

Kom till oss för skifta hjulen eller däcken på din bil

Dags för däckbyte till vinterdäck

Är det dags för att byta till vinterdäck? Vi på Däckbutiken Stockholm hjälper dig med ditt däckbyte snabbt och smidigt. Har du behov av nya däck kan du köpa dessa hos oss snabbt och smidigt.

Det är alltid viktigt att byta till dina vinterdäck i god tid. Detta på grund av att vinterväglaget kan komma väldigt plötsligt. Därför är det viktigt att ha en god framförhållning när du ska byta till vinterdäck. Odubbade vinterdäck får monteras innan den första oktober och dubbade däck efter den första oktober om inte halkan redan har kommit. För att vara säker på att däcken klarar av vinterväglaget gäller minst tre millimeters mönsterdjup enligt lag.

För att boka tid använder du dig av vårt kontaktformulär där du enkelt skriver in ditt telefonnummer för att bli uppringd. Du kan också ringa direkt så svarar vi och hjälper dig på bästa sätt.

Däckhotell södermalm
personal

Byta till vinterdäck? Vi har bästa servicen på Södermalm, Stockholm.

Däckbutikens ambition är att kunna ge dig som kund den bästa servicen och en upplevelse som du kan berätta vidare om efter ditt besök hos oss.

Vår målsättning är att erbjuda den bästa servicen och där du som kund och din bil alltid är nummer ett!

Bli uppringd!

@dackbutikensthlm

En vecka kvar ‼️
From 1 december-31 mars måste du ha vinterdäck på din bil om det är vinterväglag där du befinner dig ❄️. Enligt lagen gäller minst 3 mm i mönsterdjup. Se över dina vinterdäck och behöver du nya är du välkommen till oss. Vi har årets testvinnare VikingContact™7 från @continental_swe . Kör försiktigt! 🚗🌨 #däckbutikensthlm #däckbutikenstockholm #gotlandgatan69 #södermalm #vinterdäck #däckskifte #mönsterdjup #3mm #1december #continentaldäck #friktionsdäck #vikingcontact7 #testvinnare #säkerhetstartarmeddäcken
Vinterdäckslagen är snart här,tänk på att lägga på vinterdäcken! #däckbutikensthlm #vinterdäck #volkswagen #transportert62020 #tomasonwheels #tn18 #continental
Håll både dig och din bil varm 🥶 Vintern är på ingång och har du inte hunnit byta till vinterdäck än är du varmt 🧣välkommen till oss @dackbutikenstockholm Kontakta oss på 📞 08-640 75 71 el. boka tid på vår hemsida.
Vi hjälper dig att få på din vinterdäck 🚙 Behöver du nya vinterdäck har vi testvinnande däck från @continental_swe 🏆 . Vi hjälper dig att välja rätt däck till din bil. #säkerhetstartarmeddäcken #vinterdäck #däckbyte #däckskifte #däckbutikensthlm #vifinnspåsöder #testvinnare #vikingcontact7 #icecontact3 #continentaldäck