Byta till vinterdäck

Kom till oss för skifta hjulen eller däcken på din bil

Dags för däckbyte till vinterdäck

Är det dags för att byta till vinterdäck? Vi på Däckbutiken Stockholm hjälper dig med ditt däckbyte snabbt och smidigt. Har du behov av nya däck kan du köpa dessa hos oss snabbt och smidigt.

Det är alltid viktigt att byta till dina vinterdäck i god tid. Detta på grund av att vinterväglaget kan komma väldigt plötsligt. Därför är det viktigt att ha en god framförhållning när du ska byta till vinterdäck. Odubbade vinterdäck får monteras innan den första oktober och dubbade däck efter den första oktober om inte halkan redan har kommit. För att vara säker på att däcken klarar av vinterväglaget gäller minst tre millimeters mönsterdjup enligt lag.

För att boka tid använder du dig av vårt kontaktformulär där du enkelt skriver in ditt telefonnummer för att bli uppringd. Du kan också ringa direkt så svarar vi och hjälper dig på bästa sätt.

Däckhotell södermalm
personal

Byta till vinterdäck? Vi har bästa servicen på Södermalm, Stockholm.

Däckbutikens ambition är att kunna ge dig som kund den bästa servicen och en upplevelse som du kan berätta vidare om efter ditt besök hos oss.

Vår målsättning är att erbjuda den bästa servicen och där du som kund och din bil alltid är nummer ett!

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Idag är det Däckcheck-dagen! 🚗🧡 Ett initiativ från vår samarbetspartner Continental däck. Med denna dag vill vi ge däcken den uppmärksamhet som de behöver och förtjänar - med syfte att göra din körning så säker som möjligt. Därför erbjuder alla våra kunder som kommer till oss fram till och med fredag en gratis däckcheck. 
Välkomna till oss på Däckbutiken!
#Däckcheckdagen #1september #DäckbutikenSthlm #Continentaldäck #mönsterdjup #lufttryck #däckcheck #kolladinadäck #säkerhet #däcksäkerhet
Glad Midsommar
Glad Påsk önskar vi på Däckbutiken Sthlm.Vi ses på tisdag trevlig helg. ❤️