Däckbyte pris

Kom till oss för skifta hjulen eller däcken på din bil

Däckbyte pris

Funderar du på vad ett däckbyte har för pris i Stockholms innerstad? Däckbutiken Stockholm byter dina däck med marknadsanpassade priser! Vi finns centralt på Södermalm. Boka din tid idag!

Är det dags att byta däck? Känner du att det är jobbigt och sliter på kroppen varje gång du står inför ett däckbyte? Sluta med det! Nu står vi framför en ny säsong med vinter, snö, is och slask. Se till att byta dina däck i tid så du är redo när vintern slår till. Vi kör däckbyte snabbt och smidigt! Självklart ser vi till att dina däck sitter som de ska och inte orsakar någon obalans i hjul, ratt eller bil.

Alla är välkomna att byta sina däck hos oss. Vi har riktigt bra däckbyte pris. Vi kontrollerar alltid att dina däck är i bra skick inför ett säsongs byte. Mönsterdjup, bultar/muttrar, lufttryck och ventiler. För att du ska vara redo att ta dig ut på vägarna igen och känna dig trygg.

Priset på däckbyte

 • Däckbyte

  Priser gäller per säsong/byte

  320:-
 • Däckhotell Personbil

  Priser gäller per säsong/byte

  975:-
 • Däckhotell SUV

  Priser gäller per säsong/byte

  1275:-

Fler tjänster

Däckbutiken Stockholm erbjuder fler tjänster för dig och din bil. Däckbyte, däckhotell, kontroll av däck, du kan också köpa nya däck och fälgar hos oss. Vi har ett stort utbud dimensioner och modeller. Låt oss hjälpa dig välja rätt däck inför säsongen.

När du byter dina däck hos oss så kan du lämna kvar dina däck här i vårt däckhotell. Då slipper du släpa med dig dom vid nästa byte. Då vet du alltid vart du har dom! Vi ser till att däcken är i toppskick du kommer och byter. Däcken förvaras på bästa sätt för att de ska må bra och alltid fullt försäkrade.

personal

Har du frågor eller funderingar över något? Tveka inte en sekund mer, ringa oss! Du är också välkommen in på en kaffe hos oss! Vi är här för dig och din bil!

Bli uppringd!

@dackbutikensthlm

När temperaturen sjunker ner till 7 grader är det dags att ha vinterdäcken på. Välkommen till oss @dackbutikenstockholm . Vi hjälper dig att välja rätt däck till din 🚗💨 i vinter. Vi finns på telefon: 08-640 75 71 el. boka enkelt på vår hemsida, länk finns i BIO. Vi har vinterns testvinnande däck från @continental_swe ❄️ #bytatillvinterdäck #vintedäck #däckbyte #däckskifte #däckbutikensthlm #gotlandsgatan69 #däckverkstad #vikingcontact7 #icecontact3 #continentaldäck #säkerhetstartatmeddäcken
Idag uppgraderade en stammis sin nya kärra med nya gummin med vit sida 💥 

#fordgranada #vitdäcksida #19570R14 @j.o.s.e.f
Dagens sommarbil lämnar Däckbutiken med fyra nya gummin 🌞

#däckbutikensthlm #saab900 #sommarbil