Däckbyte pris

Kom till oss för skifta hjulen eller däcken på din bil

Byta däck – vad är priset för däckbyte hos Däckbutiken Stockholm?

BOKA TID ONLINE >>

Om du har frågor och behöver ringa oss kan du lämna ditt nummer i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Är det dags att byta däck?

Känner du att det är jobbigt och sliter på kroppen varje gång du står inför ett däckbyte? Sluta med det! Nu står vi framför en ny säsong med vinter, snö, is och slask. Se till att byta dina däck i tid så du är redo när vintern slår till. Vi kör däckbyte snabbt och smidigt! Självklart ser vi till att dina däck sitter som de ska och inte orsakar någon obalans i hjul, ratt eller bil.

Alla är välkomna att byta sina däck hos oss. Vi har riktigt bra däckbyte pris. Vi kontrollerar alltid att dina däck är i bra skick inför ett säsongs byte. Mönsterdjup, bultar/muttrar, lufttryck och ventiler. För att du ska vara redo att ta dig ut på vägarna igen och känna dig trygg.

Funderar du på vad ett däckbyte har för pris i Stockholms innerstad? Att byta däck är ett arbete som ska utföras av en riktig däckverkstad och däckskiftet ska göras professionellt till ett rimligt pris. Däckbutiken Stockholm är en komplett däckverkstad centralt på Södermalm. Vi byter dina däck med marknadsanpassade priser! För oss som däckverkstad i Stockholm är det viktigt att du som kund får en mycket bra upplevelse vid ditt däckbyte. Vår Däckverkstad är nog den renaste däckverkstan i Stockholm med ordning och reda. När du besöker oss för ditt däckskifte vill vi att du ska känna att vår miljö är lika professionell som vårt arbete. Däckbutiken Stockholm hittar du lokalt på Gotlandsgatan 69 på Södermalm. Medan vi utför däckbyte kan du njuta av en kopp kaffe eller dryck i våra sköna fotöljer.
Om du väljer att förvara dina däck på Däckbutikens däckhotell kan du vara säker på att de är i tryggt förvar och behandlas som den speciella hotellgäst de är. Vi tvättar av dina däck vid däckskifte och förvarar dessa i rätt temperatur och i mörker skyddad av solljus. Vi staplar inte dina däck på hög med andra däck utan dessa ställs upp i riktiga däckarkiv för att bibehålla rätt form.

Boka din tid idag!

Byt dina däck på Södermalm

Däckbutiken Stockholm har kunder både på Södermalm och kringliggande stadsdelar och kommuner. Om du är ute efter en däckverkstad som bryr sig om dig och dina däck är du välkommen att boka däckbyte hos oss. Vi som byter dina däck har är professionella och har många års erfarenhet av däckbyte. Om du är boende på Södermalm tar du dig hit på några minuter. Ett däckbyte tar inte mer än några minuter så du kan stanna kvar och slappa några minuter medan vi tar hand om dina däck.

Vad ingår i priset vid däckbyte / hjulbyte?

När du byter dina däck hos oss betalar du ett fast pris som är konkurrenskraftigt och marknadsmässigt. Vi som utför arbetet är riktiga däckproffs och har lång erfarenhet och ett utförande som säkerställer ett korrekt utfört arbete för din säkerhet får du dessutom:

I vårt däckbyte / hjulbyte ingår följande:

  • Hjulbyte av dina däck på fälg (sommardäck / vinterdäck )
  • Kontroll och säkerställande av rätt lufttryck och hela ventiler
  • Kontroll av bultar/muttrar
  • Mätning av däckens profildjup

Fler däcktjänster

Däckbutiken Stockholm erbjuder fler tjänster för dig och din bil. Däckbyte, däckhotell, kontroll av däck, du kan också köpa nya däck och fälgar hos oss. Vi har ett stort utbud dimensioner och modeller. Låt oss hjälpa dig välja rätt däck inför säsongen.

När du byter dina däck hos oss så kan du lämna kvar dina däck här i vårt däckhotell. Då slipper du släpa med dig dom vid nästa byte. Då vet du alltid vart du har dom! Vi ser till att däcken är i toppskick du kommer och byter. Däcken förvaras på bästa sätt för att de ska må bra och alltid fullt försäkrade.

Har du frågor eller funderingar över något? Tveka inte en sekund mer, ringa oss! Du är också välkommen in på en kaffe hos oss! Vi är här för dig och din bil!

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Lite uppfräschning i kundmottagningen nu till våren. 
Välkomna till oss på @[100014805492572:Däckbutiken Stockholm]
God morgon❤️
Några av er kunder undrar vad vi gör mellan säsongerna. 
Vi byter däck.
Vi lagar punkteringar.
Vi gör hjulinställningar.
Vi balanserar hjulen.
Vi kontrollerar status på era hjul på däckhotellet.

Sen passar vi på att måla och sätta upp akustik paneler för en bättre miljö.

Välkommen till oss på Däckbutiken Sthlm AB ❤️
Glad Midsommar