Däckhotell

Vi förvarar dina däck tryggt och säkert

Däckhotell på Södermalm

Lämna in dina däck hos oss

Däckbutikens ambition är att kunna ge dig som kund den bästa servicen och en upplevelse som du kan berätta vidare om efter ditt besök hos oss. 

Vår målsättning är att erbjuda den bästa servicen och där du som kund och din bil alltid är nummer ett!

Däckhotell

Mindre stressmoment

Den största fördelen med ett däckhotell är att du inte behöver känna stressen över dina däck och däckbytet. I vanliga fall får man underhålla och sedan förvara däcken själv som är både omständigt och tar plats. Genom att låta oss ta hand om din däckförvaring slipper du tänka på det och kan ägna tid åt annat.

Förvaring och underhåll

Vi ser till att dina däck är i bra skick och meddelar om det skulle behövas ett däckbyte. Väljer du att förvara dina däck hos oss är det bästa att du ringer in eller lämnar dina kontaktuppgifter. Därefter ringer vi upp dig och bestämmer ett bra datum när du kan komma förbi med bilen så att vi kan ta en närmare titt på däcken.

Teamet på däckbutiken

Var finns vi? 

Däckbutiken Stockholm ligger på Södermalm och erbjuder full genomgång av dina däck så de är rena och säkra inför säsongen. Vi har full ansvarsförsäkring för att du ska känna dig trygg med att dina däck är i toppskick när det är tid för däckbyte. Vi förvarar era däck i en säker och trygg däckförvaring året om på vårt däckhotell oavsett säsong. Lämna och hämta era däck eller låt oss ta hand om däckbytet.

Gotlandsgatan 69, 116 38 Stockholm

Ring upp mig!

Om du har frågor och behöver ringa oss kan du lämna ditt nummer i formuläret nedan så återkommer vi snarast.