Däckhotell

Vi förvarar dina däck tryggt och säkert

Säker förvaring av dina däck

BOKA TID ONLINE >>

Om du har frågor och behöver ringa oss kan du lämna ditt nummer i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Vart finns vårt däckhotell?

Däckbutiken Stockholm ligger på Södermalm och erbjuder full genomgång av dina däck så de är rena och säkra inför säsongen. Vi har full ansvarsförsäkring för att du ska känna dig trygg med att dina däck är i toppskick när det är tid för däckbyte. Vi förvarar era däck i en säker och trygg däckförvaring året om på vårt däckhotell oavsett säsong. Lämna och hämta era däck eller låt oss ta hand om däckbytet.

Ett mindre stressmoment med bra däckförvaring

Den största fördelen med ett däckhotell är att du inte behöver känna stressen över dina däck och däckbytet. Genom att låta oss ta hand om din däckförvaring slipper du tänka på det och kan ägna tid åt annat. I vanliga fall får man underhålla och sedan förvara däcken själv som är både omständigt och tar plats. Välj istället att inte ha detta bekymmer utan låt oss förvara dina däck genom vårt prisvärda däckhotell.

Vi på Däckbutiken Stockholm ser till att dina däck är i bra skick och meddelar om det skulle behövas ett däckbyte. Om det krävs ett däckbyte informerar vi om detta och till vilket pris detta skulle innebära. Väljer du att förvara dina däck hos oss är det bästa att du ringer in eller lämnar dina kontaktuppgifter. Därefter ringer vi upp dig och bestämmer ett bra datum när du kan komma förbi med bilen så att vi kan ta en närmare titt på däcken.

Södermalms mest prisvärda däckhotell

Däckbutikens ambition är att kunna ge dig som kund den bästa servicen och en upplevelse som du kan berätta vidare om efter ditt besök hos oss. Läs mer om våra däckhotell priser här!

Vår målsättning är att erbjuda den bästa servicen och där du som kund och din bil alltid är nummer ett! Läs mera om däckhotell Stockholm där vi berättar om hur vi jobbar över hela Stockholm.

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt: