Däckförvaring

Vi förvarar din däck tryggt och säkert

Trygg däckförvaring

Letar du efter däckförvaring? Däckbutiken Stockholm erbjuder däckförvaring till bra priser! Centralt på Södermalm, Stockholm!

Letar du efter däckförvaring? Däckbutiken Stockholm erbjuder däckförvaring till bra priser! Centralt på Södermalm, Stockholm!

Bor du i Stockholms innerstad men vet inte vart du ska förvara dina däck? Däckbutiken Stockholm finns centralt på Södermalm och förvarar dina däck. Vi förvarar dina däck för att de ska hålla sig i toppskick till ditt nästa däckbyte. Vi håller full ansvarsförsäkring för dina däck för att du ska känna dig trygg när du lämnar dom hos oss. Hos oss förvarar vi dom tryggt och säkert året om.

Däckförvaring för alla säsonger

Oavsett säsong kan du lämna och hämta de som du vill eller låt oss hjälpa dig med däckbytet. Ha allt på en och samma plats, vi löser allt. Däckförvaring och däckbyte. Vi erbjuder också en genomgång på dina däck för att se till att det håller sig i bra skick inför nästa säsong. Är du ute efter nya däck? Då har vi däck i de flesta dimensionerna och ett brett sortiment av fälgar!

 • Däckbyte

  Priser gäller per säsong/byte

  320:-
 • Däckhotell Personbil

  Priser gäller per säsong/byte

  från 975:-
 • Däckhotell SUV

  Priser gäller per säsong/byte

  från 1175:-
däckbyte stockholm
däckreparationer

Kom in till oss på Gotlandsgatan 69!

Vårt mål är att alltid erbjuda den bästa servicen och upplevelsen för att alla kunder ska vilja komma tillbaka. Kom in på en kaffe så hjälper vi dig!

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Idag är det Däckcheck-dagen! 🚗🧡 Ett initiativ från vår samarbetspartner Continental däck. Med denna dag vill vi ge däcken den uppmärksamhet som de behöver och förtjänar - med syfte att göra din körning så säker som möjligt. Därför erbjuder alla våra kunder som kommer till oss fram till och med fredag en gratis däckcheck. 
Välkomna till oss på Däckbutiken!
#Däckcheckdagen #1september #DäckbutikenSthlm #Continentaldäck #mönsterdjup #lufttryck #däckcheck #kolladinadäck #säkerhet #däcksäkerhet
Glad Midsommar
Glad Påsk önskar vi på Däckbutiken Sthlm.Vi ses på tisdag trevlig helg. ❤️