Däckhotell pris

Vi förvarar din däck tryggt och säkert

Letar du efter pris på ett bra däckhotell?

Däckbutiken Stockholm har de mest prisvärda däckhotellet. Vi finns centralt på Södermalm. Vi förvarar dina däck på plats hos oss. För att du med bil i Stockholm ska slippa tänka på vart du ska förvara dina däck och alltid ha dom alltid på samma plats. Förvara dom hos oss! Vi ser till att däckbytet blir allt annat än krångligt. Det ska gå snabbt, smidigt och tryggt till.

Varför däckhotell?

Förvara däcken på rätt sätt så håller kvalitén mycket längre

 • Däcken ska förvaras mörkt.
 • Undvik fuktighet
 • Rätt temperatur för däcken.

Vi förvarar dina däck säkert, mörkt, i rätt temperatur och miljö. Därför att just dina däck ska bevara kvalitén så länge som möjligt.

Vart finns däckbutiken Stockholm?

I våra lokaler på Gotlandsgatan 69 förvarar vi dina däck du inte behöver för tillfället. Vi håller full ansvarsförsäkring för dina däck du lämnar hos oss. Därför att du ska känna dig trygg. Vi erbjuder också en genomgång av dina däck så de är i bra skick när det är dags att byta däck för säsongen. Behöver du nya däck så har vi de flesta dimensioner och fälgar hos oss. Vi hjälper dig hitta rätt däck!

 

Pris på däckhotell

 • Däckbyte

  Priser gäller per säsong/byte

  380:-
 • Däckhotell Personbil

  Priser gäller per säsong/byte

  915:-
 • Däckhotell SUV

  Priser gäller per säsong/byte

  1115:-

 

Däckbyten och andra tjänster

Du vet väl att vi gör däckbyten också? Låt oss ta hand om ditt däckbyte för nästa säsong. Du slipper slita på kropp och rygg, stå utomhus på en parkering eller trångt garage. Sluta tänka på om du dragit åt bultarna för hårt, har rätt lufttryck eller om däcken sitter rakt. Vi ser till om dina däck klarar en säsong till, att det sitter rätt till och är säkra för körning direkt ut på vintervägarna.

Boka enkelt in däckbyte när det är ny säsong. Vi hjälper dig boka en tid! För oss är det viktigt att du känner dig trygg, säker och får den bästa kundupplevelsen. För att allt ska bli så enkelt och smidigt för dig som möjligt. Vi vill att din bil och däck ska vara i toppskick.

Tveka inte att ta kontakt med oss! Ring så berättar vi gärna mer om hur det fungerar med däckhotell. Har du vägarna förbi så är du välkommen in på en kaffe!

däckbyte stockholm
däckreparationer

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Hos oss på Däckbutiken finner du vinterns stora Hos oss på Däckbutiken finner du vinterns stora nyhet 💥IceContact™ 3 med nya dubbteknologin ContiFlexStud™ , inte bara det säkraste däcket utan också det tystaste 🤫. Vill du ha ett säkert grepp på vägen hjälper vi gärna dig och säkrar upp din bil i vinter🚗❄️ Kom in till oss så hjälper vi dig. Du hittar oss på Gotlandsgatan 69 eller ring oss på 08-6407571. Varmt välkommen ✨
.
.
#däckbutikenstockholm #Continnental #IceContact™ 3 #ContiFlexStud™ #entystrevolution #vinterdäck #dubbdäck #stockholm #gotlandsgatan69 #Sverige #däck
Vägen mot vintern är nära och för att du skall Vägen mot vintern är nära och för att du skall köra säkert i vinter har vi de säkraste däcken till din bil. 🚗❄️🌨 Kom in till oss så hjälper vi dig. 🤍
Adress: Gotlandsgatan 69, 116 38 Stockholm el. Ring: 08-6407571

#däckbutikensthlm #Continental #VikingContact™ 7 #vinterdäck #friktionsdäck #dubbdäck #Sverige #däck
Från däck och fälgutställning till café och e Från däck och fälgutställning till café och en massa trevligt folk 😊 Välkomna till vår Pop-up butik och café 🎁☕️ #däckbutikensthlm #popup #södermalm @popupisland