Däckhotell pris

Vi förvarar dina däck tryggt och säkert

Letar du efter pris på ett bra däckhotell?

Däckhotell pris är en vanlig sökning både under sommaren och vintern. Vi på Däckbutiken Stockholm har möjlighet att erbjuda däckhotell under alla säsonger. Vi finns centralt på Södermalm. Vi förvarar dina däck på plats hos oss. För att du med bil i Stockholm ska slippa tänka på vart du ska förvara dina däck och alltid ha dom alltid på samma plats. Förvara dom hos oss! Vi ser till att däckbytet blir allt annat än krångligt. Det ska gå snabbt, smidigt och tryggt till.

Varför däckhotell?

Förvara däcken på rätt sätt så håller kvalitén mycket längre

  • Däcken ska förvaras mörkt.
  • Undvik fuktighet
  • Rätt temperatur för däcken.

Vi förvarar dina däck säkert, mörkt, i rätt temperatur och miljö. Därför att just dina däck ska bevara kvalitén så länge som möjligt.

Vart finns däckbutiken Stockholm?

I våra lokaler på Gotlandsgatan 69 förvarar vi dina däck du inte behöver för tillfället. Vi håller full ansvarsförsäkring för dina däck du lämnar hos oss. Därför att du ska känna dig trygg. Vi erbjuder också en genomgång av dina däck så de är i bra skick när det är dags att byta däck för säsongen. Behöver du nya däck så har vi de flesta dimensioner och fälgar hos oss. Vi hjälper dig hitta rätt däck!

Hur skiljer sig priset på däckhotell?

Däckverkstäder som erbjuder däckbyte och däckhotell kan skilja sig stort i både pris och kvalité. En stor miss som kunder gör är att de väljer det billigaste priset på däckhotell som kan orsaka att däckens kvalité försämras. Om däcken inte förvaras på rätt sätt kan detta påverka däckens livstid. Detta i sin tur kan göra att nya däck måste köpas in och då blir det en större kostnad i slutändan för att däcken kunde klarat sig en längre period. Därför kan det vara bra att göra en liten extra koll på vilka saker som ingår i ett däckhotell för att säkerställa att däcken håller sig längre.

Däckbyten och andra tjänster

Du vet väl att vi gör däckbyten också? Låt oss ta hand om ditt däckbyte för nästa säsong. Du slipper slita på kropp och rygg, stå utomhus på en parkering eller trångt garage. Sluta tänka på om du dragit åt bultarna för hårt, har rätt lufttryck eller om däcken sitter rakt. Vi ser till om dina däck klarar en säsong till, att det sitter rätt till och är säkra för körning direkt ut på vintervägarna.

Boka enkelt in däckbyte när det är ny säsong. Vi hjälper dig boka en tid! För oss är det viktigt att du känner dig trygg, säker och får den bästa kundupplevelsen. För att allt ska bli så enkelt och smidigt för dig som möjligt. Vi vill att din bil och däck ska vara i toppskick.

Tveka inte att ta kontakt med oss! Ring så berättar vi gärna mer om hur det fungerar med däckhotell. Har du vägarna förbi så är du välkommen in på en kaffe!

Samarbete med Däck Team

Vi på Däckbutiken samarbetar med Däckteam som är den största kedjan i Sverige inom däck och fälgar. I samarbetet hjälper vi till med försäljningen av däck och fälgar till privatpersoner och företag. Vi är stolta över vårt samarbete med däckteam och erbjuder den bästa möjliga lösningen utifrån kundens önskemål och behov.

däckbyte stockholm
däckreparationer

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Lite uppfräschning i kundmottagningen nu till våren. 
Välkomna till oss på @[100014805492572:Däckbutiken Stockholm]
God morgon❤️
Några av er kunder undrar vad vi gör mellan säsongerna. 
Vi byter däck.
Vi lagar punkteringar.
Vi gör hjulinställningar.
Vi balanserar hjulen.
Vi kontrollerar status på era hjul på däckhotellet.

Sen passar vi på att måla och sätta upp akustik paneler för en bättre miljö.

Välkommen till oss på Däckbutiken Sthlm AB ❤️
Glad Midsommar