Däckhotell Stockholm

Vi förvarar din däck tryggt och säkert

Letar du efter pris på ett bra däckhotell centralt i Stockholm?

Letar du efter ett däckhotell i Stockholm? Det har vi på Däckbutiken Stockholm! Vi finns centralt på Södermalm. För att du med bil i Stockholm ska slippa tänka på vart du ska förvara dina däck. Ha dem alltid på samma plats, förvara dem hos oss!

Varför däckhotell?

För att behålla däckens kvalité så länge som möjligt finns det specifika krav.

  • Däcken ska förvaras mörkt.
  • Undvik fuktighet
  • Rätt temperatur för däcken.

Vi förvarar dina däck säkert, mörkt, i rätt temperatur och miljö. Därför att just dina däck ska bevara kvalitén så länge som möjligt.

Vart finns däckhotellet?

I våra lokaler på Gotlandsgatan 69 Södermalm, Stockholm förvarar vi dina däck som du inte behöver. Vi håller full ansvarsförsäkring för dina däck när du lämnar dom hos oss på däckhotell i Stockholm. Vi erbjuder också en genomgång av dina nuvarande däck för att se om de behöver bytas ut.

Boka tid för däckhotell hos oss på Södermalm, Stockholm.

Låt oss ta hand om ditt däckbytet för nästa säsong. För att allt ska bli enkelt och smidigt för dig. Vi hjälper dig boka en tid!

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker för att ge dig den bästa kundupplevelsen. Vårt mål är att dina däck ska vara i toppskick.

däckbyte stockholm
däckreparationer

Fler tjänster på hos oss på Däckbutiken Stockholm!

Däckbutiken Stockholm erbjuder fler tjänster för dig och din bil. Däckbyte, kontroll av däck, vi säljer också däck och fälgar. Vi har ett stort utbud dimensioner och modeller. Låt oss hjälpa dig välja rätt däck inför säsongen.

När du byter dina däck hos oss så kan du passa på och lämna kvar dina däck i vårat däckhotell. Då slipper du ta med dom vid nästa däckbyte. Då vet du alltid att dom är på plats hos oss. Vi ser till att däcken är i toppskick när du kommer och byter. Däcken förvaras på bästa sätt för att de ska må bra och alltid fullt försäkrade.

Tveka inte att ta kontakt med oss! Ring så berättar vi gärna mer om priser och hur det fungerar med däckhotell. Det går också bra att komma in på en kaffe!

Bli uppringd!

Kontakta oss direkt:

@dackbutikensthlm

Lite uppfräschning i kundmottagningen nu till våren. 
Välkomna till oss på @[100014805492572:Däckbutiken Stockholm]