Våra tjänster

Vi har lång erfarenhet av allt inom däck och fälgar. Besök oss i butiken över en kopp kaffe eller ring oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er

Man som byter däck

Hjulskifte

Om du inte har dina hjul i vårt Däckhotell, utan med dig i bakluckan, kan du självklart komma till oss för att skifta hjulen eller däcken. Vi kontrollerar alltid mönsterdjup, bultar/muttrar, lufttryck och ventiler. Ett hjulskifte tar ca 30 minuter.

Balansera däck

Balansering

Med hjälp av moderna maskiner balanserar vi dina hjul så du slipper obalans i hjul, ratt och bil. Känner du att det skakar i ratten eller i sätet? Då har du förmodligen obalans i dina hjul. Hör av dig till oss så löser vi det.

En man monterar ett däck

Däckmontering

Med hjälp av nya moderna maskiner monterar vi säkert, snabbt och med högsta precision alla typer av däck. Vi monterar allt från små däck till din hundkoja eller stora och känsliga 24”´s hjul. Med den senaste tekniken undviker vi så kallade monteringsskador som lätt kan uppstå då dagens däck blir allt känsligare.

Laga och reparera däck

Däckreparationer

Att få en punktering är vanligare än du kan tro. Antingen försvinner luften väldigt sakta, eller så sker det på några minuter eller över natten. En felaktigt lagad punktering är en säkerhetsrisk, både för dig och dina medtrafikanter. En punktering tar ungefär 40 minuter att laga och däcket återställs till det normala.

Ring upp mig!

Om du har frågor och behöver ringa oss kan du lämna ditt nummer i formuläret nedan så återkommer vi snarast.